...

Hvordan sette opp
Ibo spiller

Her er trinnene du må følge for å integrere spillelisten eller IPTV-abonnementet ditt på IBO PLAYER:

1 – Når applikasjonen er installert, start den for å få Mac-adressen og nøkkelen.
2 – Klikk på denne lenken for å gå til applikasjonsnettstedet: https://iboplayer.com/device/login
3 – Skriv inn informasjonen som vises på TV-en i de aktuelle feltene (mac og nøkkel) for å koble til applikasjonen.
bilde 5 600 x 437 1
4 – Når du er koblet til, har du to metoder for oppsett, enten med m3u-kobling (+Legg til spilleliste) eller med Xtream-kodedetaljer (+Legg til XC-spilleliste).
bilde 6

5 – Slik integrerer du m3u-lenken din hvis du klikker på +Legg til spilleliste
bilde 7

Og her er hvordan du bruker Xtream-kodedetaljer:
bilde 8

6 – Som et siste trinn gjenstår det bare å gå tilbake til TV-en og starte appen på nytt slik at den laster og viser listen med navnet gitt på nettstedet.

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3768#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3769#!trpen#Seraphinite akselerator#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3770#!trpen#Gjør på nettstedet høy hastighet for å være attraktivt for folk og søkemotorer.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#