...

IPTV Noords

Hoe in te stellen
BAY TV

1. Zoek naar de BAY TV-applicatie in uw televisiewinkel en druk vervolgens op installeren. Vervolgens gaan we naar de configuratie.
  2. Kopieer na het openen van de BAY TV-applicatie het MAC-adres dat erop wordt weergegeven.
Afbeelding 5

3. Open de applicatiesite ” https://bayip.tv ”

4. Tik op "UPLOADEN" dat verschijnt in het sitemenu.

Afbeelding 6

5. U moet drie vakjes invullen:

Afbeelding 7

5.1: Voer je mac-adres in dat je naar je tv hebt gekopieerd.

5.2: Voer een naam naar keuze in.

5.3: Zet de link van je afspeellijst (M3U).

6. Klik vervolgens op “Ik ben geen robot” en druk op “Verzenden“

7. Start ten slotte de BAY TV-toepassing opnieuw en u moet de naam van uw afspeellijst hebben en dit is het moment om ten volle te profiteren van uw IPTV-abonnement.

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=796#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=797#!trpen#Serafinite versneller#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=798#!trpen#Maakt de site met hoge snelheid aantrekkelijk voor mensen en zoekmachines.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#