...

IPTV Noords

IPTV Smarters Pro instellen

Aanbevolen app voor: Android-apparaten, tv-tablets, smartphones, fire tv-sticks
Logo400x400 1

Inhoudsopgave

Informatie over de IPTV Smarters Pro-app

IPTV Smarters App is een gratis oplossing om te genieten van Super IPTV-ervaring. IPTV Smarters heeft verschillende functies die de bediening van de app vereenvoudigen en de IPTV-ervaring verbeteren. De IPTV Smarters-applicatie kan op verschillende apparaten worden geïnstalleerd, zoals Windows, iOS, MAC, Android en SmartTV-apparaten (Samsung & LG). Met de IPTV Smarters-app heb je ook de perfecte oplossing om je favoriete programma's, sportevenementen of films onderweg niet te missen. Je kunt in de app-instellingen ook de versie "IPTV Smarters Pro" aanschaffen om gebruik te kunnen maken van extra opties.

Kenmerken van de IPTV Smarters Pro-app

– Ondersteuning voor live kanalen en video-on-demand content

– Ondersteunt Xtream Codes API

– EPG-gegevens worden ondersteund

– De buffergrootte van de videospeler wijzigen mogelijk

– Chromecast wordt ondersteund

– Jeugdbescherming PIN mogelijk

– Geïntegreerde speler

– Automatische EPG-update

- Ondersteuning voor automatisch afspelen van nieuwe afleveringen (VOD)

- Externe spelers worden ondersteund.

– Recent toegevoegde video-on-demand content wordt apart weergegeven

– Ingebouwde snelheidstest

Hoe IPTV Smarters in te stellen op Android en IOS

Op alle Android-apparaten (Android TV of telefoon zoals Samsung) of Apple-producten (iPad, iPhone, Apple TV) kunt u hier beginnen met de installatie en configuratie. Ga gewoon naar Google Playstore of op Apple de App Store.

Stap 1.

Zoek naar de IPTV Smarters Pro-app. De ontwikkelaars van deze app zijn WHMCS SMARTERS. Klik na installatie op openen.

PTV-Smarters-Pro

Hier is een link naar de app in de Google Playstore

Stap 2.

Open de IPTV Smarters-app en klik op 'Nieuwe gebruiker toevoegen'

add-nieuwe-gebruiker-iptv-smarters-pro-510x287

Stap 3.

Er zijn twee manieren om in te loggen op de app. U kunt laden vanuit afspeellijst of URL. U kunt ook inloggen met Xtreme codes API.

IPTV M3U Ziet er meestal als volgt uit:

http://SERVER.URL/get.php?username=XXXXX&password=XXXXXX&type=m3u_plus&output=ts

U kunt de gebruikersnaam en het wachtwoord vinden door naar de URL te kijken die door de provider is opgegeven.

De gebruikersnaam = "XXXXX"
Het wachtwoord = "XXXXX"

In onze test ontdekten we dat inloggen bij de IPTV Smarters-app met gebruikersnaam en pas beter was dan de M3U-afspeellijst. De kanalen waren onderverdeeld in secties, terwijl dit op de M3U-afspeellijst niet het geval was.

inloggen met extreme codes 510x287 1

Stap 4.

Voer inloggegevens in via xtreme codes vereist de gebruikersnaam en het wachtwoord. De URL moet worden verstrekt door de provider. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met uw provider.

voer inloggegevens in iptv smarters 510x287 1

Stap 5.

U kunt zich ook aanmelden met alleen de M3U-afspeellijst als u de portal-URL niet heeft. Voor de naam van de afspeellijst kun je alles schrijven. Selecteer voor het afspeellijsttype M3U-URL en kopieer en plak de URL in het veld 'bestand/url'.

voeg m3u url toe iptv smarters windows 10 510x287 1

Stap 6.

Nadat u bent aangemeld bij de IPTV Smarter-app, wordt u naar het scherm met de lijstgebruikers gebracht. Het zojuist aangemaakte profiel selecteren.

lijst gebruikers iptv smarters m3u 510x287 1

Stap 7.

Dat is alles, we hebben met succes de IPTV Smarters Pro-app op Windows ingesteld en geconfigureerd.

live tv en films met iptv smarters pro 510x287 1

Gefeliciteerd, je hebt de IPTV Smarters Pro-app succesvol ingesteld!

Je kunt het onderstaande gedeelte over firestick overslaan om meer te weten te komen over enkele coole functies van deze app en enkele geavanceerde tips om streaming / navigatie gemakkelijker te maken.

Hoe IPTV slimmer in te stellen op Firestick

Stap 1.

Ga vanuit het dashboard van de firestick naar de instellingen > firestick of mijn Fire TV

Leer hoe u IPTV Smarters 510x287 kunt downloaden 1

Stap 2.

Ga naar de ontwikkelaaropties

ontwikkelaaropties firestick 510x287 1

Stap 3.

Zorg ervoor dat het downloaden van apps van onbekende bronnen is ingeschakeld

app onbekende bronfirestick voor IPTV Smarters 510x287 1

Stap 4.

Ga terug naar het firestick-dashboard en zoek naar de downloader-app.

installeer IPTV SMARTERS op Firestick 510x287 1

Stap 5.

Open de downloader-applicatie en open deze. Hierdoor kunnen we applicaties van derden, zoals de IPTV Smarters-app, sideloaden. Mogelijk wordt u gevraagd of u toestemming wilt verlenen voor toegang tot media, foto's en bestanden op uw apparaat, selecteer toestaan.

IPTV-tutorial Firestick 510x251 1

Stap 6.

Typ de volgende URL precies, firesticktricks.com/smarter (deze URL downloadt automatisch het IPTV Smarters PRO APK-bestand)

iptv SMARTERS instellen op firetv 510x287 1

Stap 7.

De bestandsgrootte van deze IPTV Smarters-app is ongeveer 80 MB, dus wacht tot het klaar is met installeren.

IPTV M3U op firestick IPTV Smarters 510x287 1

Stap 8.

Klik op installeren en wacht tot de app klaar is met installeren.

downloader-app firestick IPTV SMARTERS 510x287 1

Stap 9.

Na installatie zou je de app moeten kunnen openen. Vanaf hier kun je terug scrollen in dit bericht om het gedeelte over installatie voor Android en IOS te zien. De configuratie van deze app is op dezelfde manier.

Geavanceerde tips en trucs voor IPTV-smarters

Hier zijn enkele dingen die u kunt doen met de IPTV Smarters pro-app.

In tegenstelling tot de GSE Player-app de kanaallijst op deze server is gecategoriseerd in de verschillende secties die op de server worden aangeboden, wat best geweldig is.

epg-gids iptv smarters 510x287 1

Wanneer u een live-tv bekijkt, kunt u hard op elk kanaal drukken, zodat u een favoriet kunt maken.

hoe favorieten toe te voegen in de IPTV Smarters Pro-app 510x287 1

Als we teruggaan naar het hoofdmenu voor de LIVE TV, kunnen we nu de favorietencategorieën zien met de zenderfavorieten in de laatste stap.

sorteer op favorieten smarters pro 510x287 1

IPTV Smarters EPG-gids en functie voor meerdere schermen

Als u teruggaat naar het hoofdmenu van de IPTV Smarters pro-app, kunt u de optie "live with EPG" selecteren.

live met epg iptv smarters 510x287 1

Met de M3U-afspeellijst van de server wordt de EPG automatisch gevuld. Je kunt in de onderstaande afbeelding zien hoe de interface van de app is. Met M3U is de EPG-gids niet 100% nauwkeurig en sommige kanalen missen timing.

IPTV Smarters EPG-gids 510x287 1

Vervolgens bekijken we de functie voor meerdere schermen. Er zijn momenteel 6 opties. We hebben gekozen voor twee schermen die het mogelijk maken om twee aparte kanalen tegelijk uit te zenden.

multischermindeling iptv smarters 510x287 1

Met deze optie speelt het scherm met de oranje rand de stream af terwijl het andere gedempt is. Zo kun je de score van twee verschillende sportevenementen bekijken of het nieuws/het weer bijhouden.

Het is absoluut een leuke functie en we hebben geen prestatieproblemen opgemerkt op BlueStacks. Dit zou nog beter moeten werken als IPTV Smarters op Android wordt gebruikt.

meerkanaalsmogelijkheden 510x287 1

Conclusie

IPTV Smarters is een geweldige app als je een IPTV M3U-afspeellijst gebruikt.

We hebben ontdekt dat het veel functies heeft die andere apps niet bieden.

De app is goed ontwikkeld en we vonden hem niet traag, wat verrassend is, aangezien we hem via de bluestacks-emulator gebruiken in plaats van rechtstreeks op onze telefoons of speciale apparaten.

Windows-app IPTV Smarters pro

Hier is de link waar je de app kunt downloaden: