...

IPTV Noords

IPTV instellen op Enigma via PLUGIN X-STREAMITY

De Enigma-plug-in XStreamity is momenteel een van de meest populaire IPTV-plug-ins voor Dreamboxes en andere Enigma-boxen.

Inhoudsopgave

Bepaal welk bestand het juiste bestand is voor uw Enigma-box.

Download X-Steamity naar je Enigma-box

DreamOS
https://dl.6iptv.com/enigma/enigma2-plugin-extensions-xstreamity_3.59.20220230_all.deb

IPK-versie
https://dl.6iptv.com/enigma/enigma2-plugin-extensions-xstreamity_3.59.20220230_all.ipk

Upload het juiste bestand naar uw apparaat via FTP of met het wget-commando:

Hier hebben we een voorbeeld voor je.

wget https://dl.6iptv.com/enigma/enigma2-plugin-extensions-xstreamity_3.59.20220230_all.deb

Hoe wordt X-Streamity geïnstalleerd?

Nadat u de juiste versie hebt gedownload, kopieert u het bestand via FTP naar de tijdelijke map /tmp, of gewoon naar uw hoofdmap. Maak verbinding met je ontvanger via Terminal/Putty en voer de volgende commando's in als je een Dreambox hebt. (Het is belangrijk dat u zich in de juiste directory bevindt, anders kan het bestand niet worden uitgevoerd met het volgende commando)

dpkg -i enigma2-plugin-extensions-xstreamity_3.59.20220230_all.deb apt-get update apt-get install -f

Voor andere Enigma-apparaten moet de volgende opdracht worden gebruikt om de plug-in te installeren:

opkg installeer enigma2-plugin-extensions-xstreamity_3.59.20220230_all.ipk

Optioneel: ontbrekende afhankelijkheden

In de meeste gevallen zal de plug-in automatisch alle vereiste afhankelijkheden installeren die nodig zijn voor X-Streamity. In zeldzame gevallen mislukt dit en moet de gebruiker ervoor zorgen dat alle afhankelijkheden momenteel via telnet/putty zijn geïnstalleerd.

Als je afbeelding nog steeds onder staat Python 2 Vul alstublieft het volgende in:

opkg installeer python-verzoeken opkg installeer python-multiprocessing opkg installeer python-image opkg installeer python-imaging

Als Python 3 actief is, is de opdracht als volgt:

opkg installeer python3-verzoeken

Met Dreamboxes / onder DreamOS bereik je hiermee je doel:

apt-get -y install python3-verzoeken apt-get -y install python3-multiprocessing apt-get -y install python-image apt-get -y install python-imaging

IPTV-afspeellijst instellen in XStreamity

xstreamity-afspeellijst 1024x576 1

Afspeellijsten kunnen via de plug-in worden ingevoerd of handmatig worden bewerkt. De afspeellijsten worden opgeslagen als een tekstbestand (.txt) in de map met plug-ins, bijv /etc/enigma2/xstreamity/playlists.txt

Zo zou een serverlijn eruit kunnen zien. Hier moet u uw eigen gegevens invoegen (vetgedrukt gemarkeerd). De benodigde gegevens zijn te vinden in het klantenportaal, deze URL wordt ook wel m3u genoemd.

http://Serveradres:Server poort/get.php?gebruikersnaam=deinNutzername&wachtwoord=DeinWachtwoord&type=m3u&output=ts

EPG laden in de XStreamity-app

xstreamity-epg

Klik op Handmatige EPG-update om onze EPG-gegevens te downloaden.

X-Streamity is ingesteld

Als u de stappen hebt gevolgd, zou de installatie nu met succes moeten zijn voltooid.

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=796#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=797#!trpen#Serafinite versneller#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=798#!trpen#Maakt de site met hoge snelheid aantrekkelijk voor mensen en zoekmachines.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#