...

Hvordan sette opp
STILL IPTV

SET IPTV-installasjoner basert på Xtream-Code

1. Finn Mac-adressen

Etter installasjon, åpne Set IPTV og du kan finne  MAC-adresse på skjermeninstaller sett iptv 01 1030x579 1

2. Naviger til appportalen

Åpne den angitte IPTV-opplastingssiden via nettleseren: https://setsysteme.com/set.app og velg Xtream-koder info metode

3. Skriv inn Mac-adressen

Skriv inn din Set IPTV mac adresse  i TV MAC felt

4. Skriv inn informasjon om Extream-koder

Du må skrive inn Xtream-kodeinformasjonen som du ga fra IPTV-leverandøren din eller hentet fra m3u-lenken
    Merk: Detaljene i skjermbildet er eksempler, og du kan ikke bruke dem.

Siste klikk Sende

METODE 2

SET IPTV-installasjoner basert på M3u-kobling

1. Finn Mac-adressen

Etter installasjon, åpne Set IPTV og du kan finne  MAC-adresse på skjermeninstaller sett iptv 01 1030x579 1

2. Naviger til SET IPTV-nettportalen

Åpne den angitte IPTV-opplastingssiden via nettleseren: https://setsysteme.com/set.app og velg spilleliste-koblingsmetode:

3. Skriv inn Mac-adressen

Skriv inn din Set IPTV mac adresse  i TV MAC felt

4. Gå inn på M3u Link

Skriv inn m3u-lenken du mottok fra IPTV-leverandøren din m3u URL felt

5. Klikk Sende

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3768#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3769#!trpen#Seraphinite akselerator#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3770#!trpen#Gjør på nettstedet høy hastighet for å være attraktivt for folk og søkemotorer.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#