...

Hvordan sette opp
Smart IPTV

1. Trinn 1: Start med å laste ned Smart IPTV-appen fra butikken.

Vennligst merk: Til å begynne med tilbyr appen deg en 7 dagers gratis prøveperiode. Etter at appen utløper, kan du få den igjen via mikrotransaksjon i appen eller besøke nettstedet og kjøpe lisensen.

Steg 2: Etter å ha åpnet programmet, vil du se TV-Mac-adressen din.

Skriv det ned for å forberede deg til neste trinn.

6iptv smartiptv mac

Trinn 3: Åpne nettsiden for opplasting av spilleliste ved å åpne denne nettadressen http://siptv.eu/mylist/

Plasser TV-Mac-adressen din og M3U-URL-en du mottok fra oss, merk "Hold deg på nett" og trykk "Legg til lenke

Bedre å legge til M3U-kobling og ikke bruke den statiske M3U-filen for å få alle nye oppdateringer.

6iptv smartiptv opplasting

Trinn 4: Etter at du har lastet opp spillelisten din, starter du Smart IPTV-applikasjonen på nytt, og kanalene vil vises.

Passord for voksent innhold

For å låse opp vokseninnhold på Smart TV-applikasjonen din kan du prøve 0000, 1234 eller 1122.

Nyt!

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3768#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3769#!trpen#Seraphinite akselerator#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3770#!trpen#Gjør på nettstedet høy hastighet for å være attraktivt for folk og søkemotorer.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#