...

IPTV Nordic

Kolla in vår
Formulerbox
Inställningsguide

Formuler är en av de enheter som har vunnit mycket popularitet bland IPTV-användare de senaste åren. För närvarande har Z-serien av denna enhet tillhandahållits kunder med lämpliga faciliteter, vilket också har haft god försäljning.

Efter att ha aktiverat Formuler måste du göra de grundläggande stegen som vilken annan enhet som helst. Välj region och område och datumformat och andra alternativ som visas för dig beroende på typ av enhet.

Det finns två sätt att ställa in IPTV-tjänst på Formuler.

Först, använd den vanliga metoden att använda Formuler.

Andra, använd MyTVOnline 2, som är tillgänglig i den nya uppdateringen av din enhet. Denna tjänst ger dig fler möjligheter.

Vi har förberett utbildning för båda metoderna åt dig.

Första metoden (vanligt sätt)

Efter att boxen har slagit på sig själv efter uppgraderingen måste du klicka på Min TV online låda.

Nu bör du se en bild som den nedan.

Formuler Setup-portal 1

Nu när du har gjort ovanstående måste du göra det klicka på redigera som kommer att dyka upp en annan ruta på skärmen där du kommer att ange detta nedan.

Smeknamn på portalen : Ge det ett namn du gillar

Portal-URL : (Mag Portal URL i bekräftelsemail)

Inloggning Krävs? NEJ

användar ID : Lämna det tomt

Användarlösenord : Lämna det tomt

Nu klicka på OK

Det är gjort.

Andra metoden (MyTVOnline 2)

Om du precis har uppdaterat din enhet kommer du att se MyTVOnline 2 i din meny.

Formuler Setup-portal 2

Om detta inte visas i din meny måste du uppdatera din enhet.
Så här uppdateras enheten.

Steg 1 : Gå till alternativet Programuppdatering från menyn

Formuler Setup-portal 3

Steg 2 : Vänta tills programmet uppdateras. Denna process kan ta 4 till 5 minuter.

Formuler Setup-portal 4

Steg 3 : Välj alternativet Starta om nu

Formuler Setup-portal 5

Steg 4: Vänta tills enheten startar om. Du kan behöva vänta några minuter

Formuler Setup-portal 6

Nu när din enhet har uppdaterats bör du kunna se MyTVOnline 2 från menyn

Formuler Setup-portal 2 1

När du har valt MyTVOnline 2 kommer ett sådant fönster att visas för dig

Formuler Setup-portal 7

Som du kan se på bilden har du två alternativ. Ett, Lägg till portal
Två, Lägg till m3u-spellista
Det första alternativet är detsamma som metoden före uppdateringen och använder en portal, som ger dig IPTV-tjänsteleverantören, och det andra använder m3u, som du också måste få från IPTV-tjänsteleverantören.

Om du föredrar att lägga till din portal

välj Lägg till portal

Formuler Setup-portal 8

I fönstret som öppnas måste du ange dina uppgifter

Formuler Setup-portal 10

Portal smeknamn: Ge det ett namn du gillar

Portal-URL : (Mag Portal Url i posten)Den här ges till dig automatiskt via e-post

Krävs inloggning? Lämna det omarkerat

Klicka på "Anslut"

Om du föredrar att lägga till din m3u-spellista

välj Lägg till m3u-spellista

Formuler Setup-portal 11

I fönstret som öppnas måste du ange dina uppgifter

Portal smeknamn: Ge det ett namn du gillar

Formuler Setup-portal 12

Spellista URL : (IPTV-leverantörer kallar det m3u)Det här avsnittet tillhandahålls av IPTV-leverantören. Du kan få spellistans URL från oss genom att klicka här, eller om du redan har fått tjänsten, har spellistans URL (namngiven m3u) skickats till dig via e-post.

Spellista VOD URL / Spellista XML TV EPG URL  : valfritt och inte nödvändigt för vår tjänst

Klicka på "Anslut"

Vanliga frågor (FAQ)

Vi stöder alla typer av enheter som: MAG, Android Smart Phone, Android Boxes, Enigma, DreamBox, Vu+, PC, VLC, Kodi/XBMC, Smart TV.

Svaret är ja. Detta beror på att du har tillgång till alla möjliga appar från android google playstore. Det gör din TV interaktiv. Du kan använda appar som IPTV Smarters Pro, Flix iptv och så vidare.

Vi rekommenderar alltid att du ansluter enhetens hårdvara (ethernet).

Vänligen skicka in biljett till vår support eller skicka ett meddelande till oss i chatten och be att kontrollera om din IP är blockerad. Den kommer att avblockeras om ja.

Ja, vi erbjuder en återförsäljarplan till bästa pris. Kontakta oss för mer information

Ja, vi erbjuder en återförsäljarplan till bästa pris. Kontakta oss för mer information

rekommenderas av proffs

Välj din premium
IPTV-paket

Välj önskat servicepaket.
lägsta pris! 😃

€12.99/en gång

30 dagar Premium IPTV

Blixtsnabb aktivering
Premium-support dygnet runt
Snabbt byte
Över 10 000 kanaler och VOD
SD, HD, FHD och UHD
M3U, MAG & Engima
Gratis VPN-åtkomst
Mest populär! 😍

€8.99/ Månad

€107,99 Totalt
365 dagar Premium IPTV