...

Hvordan sette opp
Fire Stick

Hvis TV-en din er gammel, og ingen mulighet til å installere apper, kan du få en Fire Stick for å slå TV-en inn i Smart TV. Det er et billig alternativ og fungerer utmerket.

Men hvordan installerer jeg apper i Fire Stick?

Trinn 1: autoriser apper fra ukjente kilder

Før du installerer et tredjepartsprogram, må du aktivere programmer fra ukjente kilder. Følg trinnene nedenfor for å aktivere den:

1: Gå til "Innstillinger” i Amazon Firestick.
Bilde 1 2

2: Under "Innstillinger", Klikk på knappen "My Fire TV".

Bilde 2 1

3: Du finner knappen "Utviklermuligheter". Klikk på den.

Bilde 3 1

4: Klikk nå på "Søknader fra ukjente kilder».

Bilde 4 1 1

Søknader fra ukjente kilderSlå påderetter "OK"
Bilde 5 1

Trinn 2: installer nedlastingsprogrammet

For å installere tredjepartsapplikasjoner trenger du et verktøy for å laste ned applikasjonen. Downloader-appen er veldig populær for Firestick-sidelastingsapper.

1: Gå til Innstillinger-fanen på Amazon Fire TV Stick.

2: Søk "Nedlaster"Og klikk på forslagene.
Bilde 6 1

3: Nedlastningsappen vises sammen med en annen relevant app. Klikk på nedlastingsapplikasjonen.

Bilde 7 1

4: Klikk nå på knappen "nedlasting". Applikasjonen vil bli lastet ned og installert automatisk.

Bilde 8

5: Klikk på "ÅpenFor å starte det installerte programmet.

Bilde 9

Trinn 3: installer apper i firestick

1: Åpne nedlastingsprogrammet.

Flix-appen: http://flixiptv.cc/flix.apk

3: Når den er lastet ned, vil den gå til installasjonssiden. Klikk "Installer". Og klikk "Åpne" når applikasjonen er installert.
Klikk her for veiledning for hvordan du konfigurerer IPTV Smarters pro
Klikk her for veiledning sette opp Flix App