...

IPTV Noords

Hoe in te stellen
Flix IPTV

1- Nadat u de applicatie hebt geïnstalleerd, start u deze om hun mac-adres op hun interface weer te geven.

Als je hun mac-adres niet hebt genoteerd, kun je dit doen door naar het linkermenu te gaan en te navigeren naar Instellingen,

flix iptv-instelling

en scrol in het volgende menu omlaag naar Gebruikers account,

flix iptv uesr-account

en u krijgt dan uw apparaat MAC adres.

flix iptv mac-adres

2- Ga naar de link: https://flixiptv.eu/mylist

3- Vul de vereiste informatie, het mac-adres en uw m3u-link in en klik op Versturen.

flix iptv mijnlijst

4- De laatste stap is om de applicatie opnieuw te starten of de lijst te vernieuwen via Instellingen > Afspeellijst wijzigen. Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd de lijst opnieuw te laden, klik op "OK".

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=796#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=797#!trpen#Serafinite versneller#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=798#!trpen#Maakt de site met hoge snelheid aantrekkelijk voor mensen en zoekmachines.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#