...

IPTV Nordic

Sjekk ut vår
Smart TV / Apple TV
Oppsettveiledning

Velg din foretrukne app nedenfor. Hvis du ikke har noen app installert, søk i playstore etter noen av disse appene og installer den, og følg veiledningen

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vi støtter alle typer enheter som: MAG, Android Smart Phone, Android Boxes, Enigma, DreamBox, Vu+, PC, VLC, Kodi/XBMC, Smart TV.

Svaret er ja. Dette er fordi du har tilgang til alle slags apper fra android google playstore. Det gjør din TV interaktiv. Du kan bruke apper som IPTV Smarters Pro, Flix iptv og så videre.

Vi anbefaler alltid at du kobler til enhetens maskinvare (ethernet).

Send inn billett til vår kundestøtte eller send oss en melding i chat og be om å sjekke om IP-en din er blokkert. Den vil bli opphevet hvis ja.

Ja, vi tilbyr en forhandlerplan til den beste prisen. Kontakt oss for å finne ut mer

Ja, vi tilbyr en forhandlerplan til den beste prisen. Kontakt oss for å finne ut mer

anbefalt av fagfolk

Velg din premium
IPTV-pakke

Velg ønsket tjenestepakke.
laveste pris! 😃

€12.99/en gang

30 dager Premium IPTV

Lynrask aktivering
24/7 Premium-støtte
Rask veksling
Over 10.000 kanaler og VOD
SD, HD, FHD og UHD
M3U, MAG og Engima
Gratis VPN-tilgang
Mest populær! 😍

€8.99/ måned

€107,99 totalt
365 dager Premium IPTV

Lynrask aktivering
24/7 Premium-støtte
Rask veksling
Over 10.000 kanaler og VOD
SD, HD, FHD og UHD
M3U, MAG og Engima
Gratis VPN-tilgang
for nybegynnere! 🌠

€11.99/måned

35,99 € totalt
90 dager Premium IPTV

Lynrask aktivering
24/7 Premium-støtte
Rask veksling
Over 10.000 kanaler og VOD
SD, HD, FHD og UHD
M3U, MAG og Engima
Gratis VPN-tilgang
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3768#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3769#!trpen#Seraphinite akselerator#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3770#!trpen#Gjør på nettstedet høy hastighet for å være attraktivt for folk og søkemotorer.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#